Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tűzoltás közben is lopnak tetv
  2008-05-21 21:32:15, szerda
 
  Tűzoltás közben is lopnak tetvesék a lánglovagoktól - elképesztő
2008-05-21. 11:16

Elképesztő károkat okoznak cigányaink. Nem csak az üzem alatti(!) vasutak sínjeit lopkodják, mit sem törődve az esetleges tömegszerencsétlenséggel, nem csak egy ipari alpinista halálával és egy másik végleges megnyomorodásával járó emelőkosár-ellensúlyokat emelnek el; most oltás közben (!) "csentek" a tűzoltóktól.

"Halálos áldozatot is követelő tűzesetnél lopták el a zalaegerszegi tűzoltók úgynevezett dugólétráját. Bagyó Sándor, a zalegerszegi tűzoltóság sajtóreferense elmondta: csütörtökön este a Vas megyei Nagytilajba, a Béke utcába vonultak egy kigyulladt házhoz. A tűzoltók hajnali négyre fejezték be a munkát, s akkor döbbentek rá, ellopták a dugólétra két tagját. Azonnal értesítették a rendőrséget, de sem az eszköznek, sem a tolvajnak eddig nem akadtak a nyomára. A kigyulladt házban a tulajdonos életét vesztette. "

(langlovagok)

Nem véletlenül írtuk egy régebbi cikkünkben a következőket: “Lehet, a tűzoltóautó felszerelését akarta megdézsmálni [a lánglovagokkal kötekedő cigány], csak látta, szemmel tartják, így beléjük kötött. Egy korszerű tűzoltókocsi felszerelésével együtt 100 millió körül van, egy létrás kivitelű akár 200 millió. Úgyhogy van mit elvinni belőle (navigáció, GPS, stb). Tűzoltó haver mesélte, hogy egy rajban külön egy ember van, aki csak a kocsit figyeli, nehogy eltűnjön belőle valami. Ilyen világ van."

És még csodálkozni fognak, ha a mentősök, tűzoltók beintenek a cigóknak a legközelebbi esetnél, és egyszerűen nem mennek ki... Dögöljenek meg a saját maguk által okozott tűzben. Ami elég gyakori, ugye - emlékszünk még az OCI MK felgyújtására, ahol kiderült (a tűzoltók maguk nyilatkozták!), hogy kábelt égettek az adófizetői pénzből a cigány felsővezetésnek juttatott épületben, és azért keletkezett a tűz? Persze ezt a tüzet is ,,rasszista gyújtogatásként“ tálalták a cigók, meg természetesen a fajvédő lakájmédia.

Pár zsIndex cigánytopicos kommentár + plusz sztori:

Tegnap jártam a raktárunk felé. Akkorát röhögtem!!! Ugye meséltem, hogy egy amerikai cég nálunk raktározta a berendezéseit. Ipari gép, 10 emelet magas. A hozzá tartozó vezetékek karnyi vastagok!!! 1m belőle úgy 20 kiló. Na mindet ellopták a cigányok. Most hogy nézem, úgy néz ki a kerítés mint egy koncentrációs tábor:) A tetejére olyan szögesdrót van húzva méter magasan, hogy oda élő ember be nem jut. Nem gyenge látvány. Mindamellett kiállították a bizonyítványt rólunk a cigányok, mert mikor észrevették a kárt az amcsik, nem gyengén káromkodtak. Több 10 millió a cucc értéke. (Refil)

Tegnap a Blahán volt dolgom. A krt-i részen elmentem egy felállványozott ház előtt. Olyan fura volt a helyzet, mert az emberek többsége (gondolom, akik rendszeresen erre járnak) kikerülték ezt a részt, az árkádok alatt. Én meg kívül mentem. Látom, ott ül egy fószer sárga láthatósági mellényben egy széken az állvány tövében. Megkérdeztem, hogy "ez itt most le van zárva?"- Azt mondta, hogy NEM, csak most pár napig nem tudnak dolgozni az állványon (vmi engedélyeztetési eljárás folyik még), de muszáj valakinek ott ülnie, mert egy másik háznál _fényes nappal_ lebontották az állványt, és elvitték a fémtraverzeket. Ki lehet találni, hogy kik voltak... :-))))) (kékhagyma)

Az semmi! Nálunk kb. 10 éve történt az a sztori, hogy a városközpont legforgalmasabb részén lévő 1 emeletes épület tetején valami javítást végeztek. Amire végeztek nem tudott lejönni a brigád, mert addigra valaki elvitte a 6 méteres alulétrát. Azóta kötéllel kötik felül vagy felhúzzák a tetőre. Tűzoltó ismerősöm is mesélte, hogy vonuláskor a rajban egy ember csak azért van, hogy szemmeltartsa a dolgokat. (ízléstelen ficam)

Kapcsolódó (a fentiek mellett):

Mentőautót vertek szét a véletlenül sem cigányok

Zalakomár: ügyeletes orvost akartak lincselni a cigók + videó

Mentőst vertek Békéscsabán

http://kuruc.info/r/1/25106/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: engedélyeztetési, felszerelésével, legforgalmasabb, gyújtogatásként, felállványozott, felsővezetésnek, fémtraverzeket, sajtóreferense, lánglovagokkal, lánglovagoktól, ellensúlyokat, cigánytopicos, szemmeltartsa, zalaegerszegi, bizonyítványt, természetesen, koncentrációs, berendezéseit, felszerelését, felgyújtására, mindamellett, tűzoltókocsi, zalegerszegi, dugólétráját, kiállították, megkérdeztem, rendszeresen, következőket, nyilatkozták, megdézsmálni, városközpont, legközelebbi, értesítették, langlovagok, tűzoltóktól, csütörtökön, lánglovagoktól –, üzem alatti, ipari alpinista, másik végleges, zalaegerszegi tűzoltók, zalegerszegi tűzoltóság, kigyulladt házhoz, tűzoltók hajnali, tolvajnak eddig, kigyulladt házban, tulajdonos életét, régebbi cikkünkben, tűzoltóautó felszerelését, lánglovagokkal kötekedő, korszerű tűzoltókocsi, létrás kivitelű, Bagyó Sándor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Volt egy...  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Messziről jött ember  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Szent György nap  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Maradék idő  A végzet az  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  Vannak arcok  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György nap  Facebookon kaptam Krisztinától  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Ünnepelj csak  Minden gyerek jó.  Nehezen engedem  Pillangó  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Pillangó  Becsüld meg azt amid van,...  Aki szeret, annak senki sem id...  Beney Zsuzsa - Tavasz  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  A világnak égető szüksége van ...  Pocsai Piroska - NE SIESS! 
Bejegyzés Címkék
lánglovagoktól &#8211, üzem alatti, ipari alpinista, másik végleges, zalaegerszegi tűzoltók, zalegerszegi tűzoltóság, kigyulladt házhoz, tűzoltók hajnali, tolvajnak eddig, kigyulladt házban, tulajdonos életét, régebbi cikkünkben, tűzoltóautó felszerelését, lánglovagokkal kötekedő, korszerű tűzoltókocsi, létrás kivitelű, rajban külön, kocsit figyeli, legközelebbi esetnél, saját maguk, tűzoltók maguk, adófizetői pénzből, cigány felsővezetésnek, fajvédő lakájmédia, raktárunk felé, hozzá tartozó, kerítés mint, koncentrációs tábor, tetejére olyan, bizonyítványt rólunk, cucc értéke, krt-i részen, emberek többsége, árkádok alatt, fószer sárga, állvány tövében, másik háznál, városközpont legforgalmasabb, ember csak, fentiek mellett, engedélyeztetési, felszerelésével, legforgalmasabb, gyújtogatásként, felállványozott, felsővezetésnek, fémtraverzeket, sajtóreferense, lánglovagokkal, lánglovagoktól, ellensúlyokat, cigánytopicos, szemmeltartsa, zalaegerszegi, bizonyítványt, természetesen, koncentrációs, berendezéseit, felszerelését, felgyújtására, mindamellett, tűzoltókocsi, zalegerszegi, dugólétráját, kiállították, megkérdeztem, rendszeresen, következőket, nyilatkozták, megdézsmálni, városközpont, legközelebbi, értesítették, langlovagok, tűzoltóktól, csütörtökön, láthatósági, tűzoltóautó, észrevették, nagytilajba, rendőrséget, lebontották, káromkodtak, úgynevezett, keletkezett, békéscsabán, csodálkozni, kikerülték, mentőautót, véletlenül, kapcsolódó, mellényben, egyszerűen, vonuláskor, kigyulladt, cikkünkben, elképesztő, szögesdrót, tulajdonos, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5313
  • e Hét: 19543
  • e Hónap: 30654
  • e Év: 184150
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.